Over ons

In de kern van Den Haag klopt een verhaal van dromen en doorzettingsvermogen. Onze reis begon in 1996 met een eenvoudig verlangen - een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt en de mogelijkheid heeft om zijn of haar eigen stijlvolle verhaal te schrijven.

De Den Haag vindt zijn oorsprong in een passie voor uniciteit en het streven naar schoonheid in alledaagse dingen. Ooit een fysieke winkel, werd onze reis door de uitdagingen van de coronatijd gedwongen tot een pauze, waarna we opnieuw opbloeiden als een online webwinkel. Sindsdien hebben we een enorme groei doorgemaakt en zijn we uitgegroeid tot een van de beste online winkels in Nederland.

Wat ons onderscheidt? Wij bieden een unieke mix die je niet vaak tegenkomt. We combineren mode met wonen. Waar dit vaak als twee aparte branches wordt gezien, geloven wij dat ze elkaar juist moeten aanvullen. Want wie wil er nou geen modieus huis hebben?

Onze oprichters, gedreven door de wens om een verschil te maken, hebben De Den Haag opgebouwd als een toevluchtsoord voor liefhebbers van dames- en herenkleding, mode, design en levenskwaliteit, evenals voor diegenen die streven naar een sfeervol huis met onze living artikelen.

Waarom De Den Haag? Omdat we geloven dat iedereen de kans verdient om een leven vol stijl en comfort te leiden. Onze collecties, zowel voor dames als heren, weerspiegelen de veelzijdigheid van het moderne leven. We willen een plek bieden waar individualiteit wordt gevierd en waar elk kledingstuk en elk woonartikel een kans is om een persoonlijk verhaal te vertellen.

Bij De Den Haag draait het niet alleen om producten; het draait om het mogelijk maken van een levensstijl die jouw eigen verhaal weerspiegelt. Dus, stap binnen en ontdek de inspiratie achter elk item. Welkom bij ons verhaal, waar dromen werkelijkheid worden en waar jouw unieke reis begint.

Lotte van den Berg

Eigenaar van De Den Haag

Eva Vermeulen

Webshop Mananger

Ali Yılmaz

Financieel Manager

Jeroen van Dijk

Digital Marketing Manager

Lucas Janssen

Administratief Medewerker

Sophie de Boer

Medewerker Klantenservice

De Den Haag

SINDS 1996

Al sinds 1996 zijn we gepassioneerd bezig met het creëren van een unieke winkelervaring bij De Den Haag. Onze toewijding aan stijl en kwaliteit heeft ons geleid tot waar we vandaag zijn: een bestemming voor modebewuste individuen die streven naar tijdloze elegantie.