Privacy Policy

UW PERSOONLIJKE INFORMATIE EN HOE WIJ DEZE GEBRUIKEN

Bij De Den Haag hechten we veel waarde aan uw privacy en streven we ernaar uw persoonlijke gegevens te beschermen. We verzamelen, gebruiken en bewaren uw persoonlijke gegevens om u diverse diensten te bieden en een gepersonaliseerde online en winkelervaring te creëren. Dit doen we op onze website en andere relevante kanalen. Uw persoonlijke gegevens worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld en uitsluitend verzameld, gebruikt en bewaard in overeenstemming met ons privacybeleid.

VERZAMELING VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

We verzamelen verschillende niveaus van uw persoonlijke gegevens, zowel op onze website als in onze fysieke winkels:

- Als gast kunt u door onze site bladeren zonder persoonlijke gegevens achter te laten. Dit heeft geen invloed op uw gebruik van de beschikbare diensten en functies voor geregistreerde gebruikers.

- Bij registratie op onze site vragen we om specifieke persoonlijke gegevens, zoals uw naam en contactgegevens. Deze informatie stelt ons in staat om diensten aan te bieden aan geregistreerde gebruikers, zoals e-mailupdates, gepersonaliseerde aanbevelingen en prioriteitstoegang tot bepaalde producten.

- Het plaatsen van een bestelling vereist registratie als gebruiker op onze site. In deze gevallen verzamelen we alleen de benodigde informatie voor de verwerking van uw bestelling, zoals naam, contactgegevens en betalingsinformatie.

- Als u wilt, kunt u uw persoonlijke gegevens bijwerken of aanpassen door contact op te nemen met onze klantenservice of via uw geregistreerde account.

GEBRUIK VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

De persoonlijke gegevens die u verstrekt, worden gebruikt voor verschillende doeleinden:

- Het leveren van onze diensten aan u, waaronder het beantwoorden van vragen, productaanbevelingen, het beheren van uw winkelwagentje, het verwerken van bestellingen (inclusief betalingsverificatie en veiligheidscontroles) en het uitvoeren van door u aangevraagde services.